Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Bianco: Pizza, Pasta and Other Food I Like - Chris Bianco - cover
Bianco: Pizza, Pasta and Other Food I Like - Chris Bianco - cover
Dati e Statistiche
Fuori di libri Post sulla Community Fuori di libri
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Bianco: Pizza, Pasta and Other Food I Like
Disponibilità immediata
37,40 €
37,40 €
Disp. immediata
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,40 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
37,40 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Bianco: Pizza, Pasta and Other Food I Like - Chris Bianco - cover

Descrizione


The ultimate pizza, pasta, bread and Italian recipe book from one of world's leading chefs and co-owner of Union Jacks with Jamie Oliver. Chris Bianco's `perfect pizza' has won him awards and accolades from fellow chefs, food critics and millions of customers since he first opened his diminutive Pizzeria Bianco in Phoenix, Arizona. Chris' skill and inspired cooking has made him the pizza expert that other chefs turn to, including Jamie, who joined forces with him to revolutionise British pizza with their Union Jacks restaurant. In his much-anticipated first cookbook, Chris finally reveals the secrets behind his phenomenal Italian food. Chris guides you through the alchemy and history of flatbreads and pizzas, pasta and bread doughs. He explains the magic trio of flour, water and tomatoes, the science of leavening and bringing your food together with `fire and smoke' - or the simple domestic oven and hob. Chris' infectious approach combines cheffy knowledge with down-to-earth accessible recipes; after all, Chris explains, pizza is only `posh cheese on toast', to deliver a cookbook that is both insightful and doable. Including all-time-favourite pizzas such as Margherita and Wise Guy, pasta including pappardelle and gnocci, and foccacia and country breads, this stunning book also includes over 60 simple Italian-inspired recipes. Recipes include: antipasti such as Roasted Dates with Fontina & Prosciutto; salads and sides including Watermelon, Fennel & Parsley Salad and Panzanella; pastas including Tagliatelle with Lemon and Spinach & Ricotta Crespelle; mains such as Slow-Roasted Lamb and Pappa a Pomodoro; desserts such as Rhubarb & Ricotta Pudding and Seasonal Fruit Crostata. With beautiful food photography by David Loftus, Chris' distinctive first book will inspire novice Italian food lovers as well as more confident cooks looking to learn from the best.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2017
Hardback
256 p.
Testo in English
252 x 195 mm
900 gr.
9780007497638
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Inserisci la tua mail

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore