The Complete World Encyclopedia of Apples
The first section of this book offers an insight into the significance of the apple in history. It then gives a botanical overview of the fruit and explains how to plant, nurture and cultivate your own apple harvest. The directory section features a unique photographic collection of over 400 internationally grown varieties. Apples are listed alphabetically from Acme to Zoete Ermgaard. The versatile apple is a popular ingredient in many tasty recipes, and a collection of classic apple recipes is featured. Dishes include Curried Apple Soup, Scallops with Apple Mash, Pumpkin and Apple Risotto, Baked Apples, and Apple Crumble.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2017
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:256 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it