Gluten-Free: 50 Easy Recipes for Healthy Eating, Healthy Living & Weight Loss
Over the last several years, there has been a great deal of public awareness and research done concerning the condition of gluten sensitivity. We know that the symptoms range from mild bloating after eating foods containing gluten to severe cramping and headaches. We also know that the number of people affected by gluten intolerance and celiac disease appears to be on the rise. Come and spend some time with me as you learn: What gluten is How gluten free differs from grain free What happens when your body doesn't like gluten How to tell if a product has gluten in it Strange places where gluten can "hide" Helpful resources for learning more about celiac disease and gluten sensitivity So, what are you waiting for. Get this book and enjoy gluten free life.
-
Autore:
-
Anno edizione:2021
-
Editore:
-
Formato:
-
Lingua:Inglese
Formato:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono in formato ePub e possono essere protetti da Adobe DRM. In caso di download di un file protetto da DRM si otterrà un file in formato .acs, (Adobe Content Server Message), che dovrà essere aperto tramite Adobe Digital Editions e autorizzato tramite un account Adobe, prima di poter essere letto su pc o trasferito su dispositivi compatibili.
Cloud:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono sincronizzati automaticamente su tutti i client di lettura Kobo successivamente all’acquisto. Grazie al Cloud Kobo i progressi di lettura, le note, le evidenziazioni vengono salvati e sincronizzati automaticamente su tutti i dispositivi e le APP di lettura Kobo utilizzati per la lettura.
Clicca qui per sapere come scaricare gli ebook utilizzando un pc con sistema operativo Windows