Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips - Inge Rylant - cover
Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips - Inge Rylant - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Japanese Cuisine From Miso to Matcha: A Culinary Discovery in 150 Tips
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
25,00 €
25,00 €
Disp. in 5 gg lavorativi

Descrizione


Dive into the rich flavours of Japanese cuisine with this illustrated guide that takes you on a culinary journey. This compact book is a treasure trove of information on iconic Japanese dishes and ingredients, from miso to mochi, tofu to tempura. Perfect for adventurous home cooks, curious travellers, and anyone eager to explore the Japanese kitchen beyond sushi and ramen. With vibrant illustrations and captivating chapters, this guide helps you to uncover the authentic tastes of Japan, whether you're dining in an izakaya—a Japanese eatery—or browsing the aisles of a Japanese supermarket. A visual feast and a flavourful journey in one!

Dettagli

Testo in English
170 x 116 mm
280 gr.
9789020978551
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it