Superfood
«Can the natural become the medicine of the future?»In this book you can find the answers of an renowned Italian cardiologist, Valerio Sanguigni, who brought to light the superfood phenomenon.«Valerio Sanguigni wrote this manual, which is the martial art of food, with great wisdom. Without ever having read it, I have been following these precious directions for years. In the book, I have not found anything that does not listen to the logic of the union we cannot ignore, between the mind and the body. Miracles don’t exist. Everything depends on us».Arrigo Cipriani«This book is a path made up of many questions and some answers. It is a book that speaks of a medical and scientifically testable method and approach – both with medicines and with food – all the more so, when the foods in question are superfoods.The goal is to make each of us discover our body’s potential and the impact of the lifestyle we lead and the nutrition we follow for as long a life as possible, healthy, antioxidant». Valerio Sanguigni.
-
Autore:
-
Anno edizione:2021
-
Editore:
-
Formato:
-
Lingua:Inglese
Formato:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono in formato ePub e possono essere protetti da Adobe DRM. In caso di download di un file protetto da DRM si otterrà un file in formato .acs, (Adobe Content Server Message), che dovrà essere aperto tramite Adobe Digital Editions e autorizzato tramite un account Adobe, prima di poter essere letto su pc o trasferito su dispositivi compatibili.
Cloud:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono sincronizzati automaticamente su tutti i client di lettura Kobo successivamente all’acquisto. Grazie al Cloud Kobo i progressi di lettura, le note, le evidenziazioni vengono salvati e sincronizzati automaticamente su tutti i dispositivi e le APP di lettura Kobo utilizzati per la lettura.
Clicca qui per sapere come scaricare gli ebook utilizzando un pc con sistema operativo Windows