PIZZA: Authentic, Rustic, Artisanal (From Margherita to Deep Dish, Explore the History and Origins of Pizza)
Craft exquisite pizzas with this elegantly bound cloth-covered book featuring the best recipes from around the globe, expert techniques, and stunning photography. This carefully curated collection handpicks the finest pizza recipes for their unique twists and classic flavors. From the traditional Margherita to gourmet creations topped with artisanal ingredients, each recipe offers a chance to discover new flavor combinations and techniques. PIZZA is a testament to the culinary versatility of this beloved dish, celebrating unique textures, fresh ingredients, and time-honored tradition. Seasoned chefs and novices alike will learn everything from kneading the perfect dough to selecting the right blend of toppings and fermenting homemade sourdough. Savor every slice with PIZZA.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2025
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:400 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it