Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing: Of Meat, Fish and Game - Joanna Farrow - cover
Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing: Of Meat, Fish and Game - Joanna Farrow - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Self-Sufficiency: Home Smoking and Curing: Of Meat, Fish and Game
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
12,49 €
12,49 €
Disp. in 5 gg lavorativi

Descrizione


This book gives information on the origins of smoke-curing, the basic smoking processes, raw materials, equipment and storage. In addition there are 25 recipes for meat, game, fish and shellfish.These days, home smoking and curing food is all about creating the best possible flavours. Surprisingly, preserving food is quite simple and all it takes is some basic equipment and a degree of organization. This practical guide reveals the ways to retain the subtle flavours of fresh produce by smoking, from simple smoked salmon to more unusual ideas such as smoked mussels or smoked sausages. With informative text, clear instructions and charming illustrations throughout, this will be an invaluable guide for anyone looking to create their own cured and smoked products.

Dettagli

Testo in English
209 x 148 mm
222 gr.
9781504800365
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it