Fish Nutrition
Fish Nutrition, Fourth Edition is an up-to-date, authoritative presentation of all key elements of the nutrition of fish and crustaceans. As aquaculture is rapidly expanding, more than 200 herbivorous and carnivorous species occupy a diverse range of ecological niches, and have therefore evolved to utilize a wide array of food sources. This new edition highlights these differences and covers the complexity and challenges associated with fish nutrition, addressing nutrient requirements to produce high-quality, healthful and sustainable resources, the essential nutrients for fish species, including proteins and amino acids, vitamins, minerals and essential fatty acids, a feed quality assessment, and fish pathology. Led by a team of international experts, this edition provides readers with new information on the use of high-throughput technologies in fish nutrition research, the role of feeds on the community structure of the microbiome, and advances in essential nutrient requirements.
-
Curatore:
-
Editore:
-
Anno:2021
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:922 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it