Pressed For Time
When food writer Saffron Tate stumbles onto a bottle of "Tuscan" olive oil that tastes more like motor fluid than Mediterranean gold, her instincts flare—and so does her curiosity. But exposing fraud in the gourmet world isn't just a matter of sour notes and fake labels. As Saffy digs deeper into the shadowy empires behind the supermarket shelves, she uncovers a trail of shell companies, counterfeit farms, and one very polished villain with everything to lose. Armed with a motorbike, a sharp tongue, and a loyal circle of misfits, Saffy sets out to unmask the truth—one bottle at a time. From the markets of Florence to shady warehouses in Spain, Pressed For Time is a cozy culinary mystery with a bite. Smart, funny, and fuelled by righteous indignation, this is food writing with a side of danger—and just a twist of lime.
-
Autore:
-
Anno edizione:2025
-
Editore:
-
Formato:
-
Lingua:Inglese
Formato:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono in formato ePub e possono essere protetti da Adobe DRM. In caso di download di un file protetto da DRM si otterrà un file in formato .acs, (Adobe Content Server Message), che dovrà essere aperto tramite Adobe Digital Editions e autorizzato tramite un account Adobe, prima di poter essere letto su pc o trasferito su dispositivi compatibili.
Cloud:
Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono sincronizzati automaticamente su tutti i client di lettura Kobo successivamente all’acquisto. Grazie al Cloud Kobo i progressi di lettura, le note, le evidenziazioni vengono salvati e sincronizzati automaticamente su tutti i dispositivi e le APP di lettura Kobo utilizzati per la lettura.
Clicca qui per sapere come scaricare gli ebook utilizzando un pc con sistema operativo Windows