Coastline: The food of Mediterranean Italy, France and Spain
The perfect pesto. The best bouillabaisse. The purest paella. A river of gold flows through western Italy, southern France and eastern Spain. It's the olive oil that links three great cuisines, along with a love of garlic, anchovies, peppers, fresh herbs and seasonal vegetables. In stories and recipes, and beautiful location photography, Coastline explores the legacy of the ancient Greeks, the Romans, the Arabs and the Vikings, who left the gift of a 'cuisine of the sun', flavoured with generosity and conviviality.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2021
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:288 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it