Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

disponibile in 10 gg disponibile in 10 gg
Info
Fine Cider: Understanding the World of Fine, Natural Cider
21,57 €
LIBRO INGLESE
Venditore: laFeltrinelli
+220 punti Effe
21,57 €
disp. in 10 gg disp. in 10 gg
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
21,57 €
disponibile in 10 gg disponibile in 10 gg
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
21,57 €
disponibile in 10 gg disponibile in 10 gg
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Fine Cider: Understanding the World of Fine, Natural Cider - Felix Nash - cover
Chiudi
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Exploring the fine cider movement and the people and producers behind it. "Felix is one of those heroes of local produce and producers, in his case of what I call true ciders. These ciders (and perrys) bear no relation in terms of provenance, endeavour, cost, landscape or heritage to the commercial ciders that compete for the mass market. The world is logistics and marketing, well for those big companies maybe, for Felix it's enthusiasm, effort and the lovely work of the local, "I can see the orchard from here", producers. So here's a book that opens the door to the past and, most importantly, the future." - Trevor Gulliver, Co-founder of St John, London Think you know about cider? Well think again. It's not about the swill you guzzled as a student, or the so-called "flavoured ciders" that don't actually contain any apples. The contemporary cider scene is an exciting place to spend some time, as passionate makers celebrate tradition and terroir while also embracing seasonality, innovation, and experimentation to produce characterful drinks that are quite remarkable. Fine Cider looks at this modern cider movement, charting its beginnings and introducing some of the key players in fine-cider making, as well as guiding you through the characteristics of different apple varieties, the cider-producing regions around the world, the processes and techniques of cider production, how cider is an exceptional partner with food and, of course, recommending ciders you need to try.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2019
Hardback
176 p.
Testo in English
235 x 190 mm
772 gr.
9781911026860
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Cerca Cerca
Cerca
Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore