Food and Sustainability in the Twenty-First Century: Cross-Disciplinary Perspectives - cover
Food and Sustainability in the Twenty-First Century: Cross-Disciplinary Perspectives - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Food and Sustainability in the Twenty-First Century: Cross-Disciplinary Perspectives
Disponibilità in 2 settimane
46,50 €
46,50 €
Disp. in 2 settimane

Descrizione


Sustainability is one of the great problems facing food production today. Using cross-disciplinary perspectives from international scholars working in social, cultural and biological anthropology, ecology and environmental biology, this volume brings many new perspectives to the problems we face. Its cross-disciplinary framework of chapters with local, regional and continental perspectives provides a global outlook on sustainability issues. These case studies will appeal to those working in public sector agencies, NGOs, consultancies and other bodies focused on food security, human nutrition and environmental sustainability.

Dettagli

Paperback / softback
238 p.
Testo in English
9781800739161
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it