Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification - cover
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification
Attualmente non disponibile
355,49 €
355,49 €
Attualmente non disp.

Descrizione


Innovative Food Processing Technologies: Extraction, Separation, Component Modification and Process Intensification focuses on advances in new and novel non-thermal processing technologies which allow food producers to modify and process food with minimal damage to the foodstuffs. The book is highly focused on the application of new and novel technologies, beginning with an introductory chapter, and then detailing technologies which can be used to extract food components. Further sections on the use of technologies to modify the structure of food and the separation of food components are also included, with a final section focusing on process intensification and enhancement.

Dettagli

510 p.
Testo in English
229 x 151 mm
950 gr.
9780081002940
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it