Libro inglese Naturally Nourished Kids: The Whole-Food Approach for Balanced Minds and Bodies at Every Developmental Stage Ali Miller , Becki Yoo
Libro inglese Naturally Nourished Kids: The Whole-Food Approach for Balanced Minds and Bodies at Every Developmental Stage Ali Miller , Becki Yoo
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Naturally Nourished Kids: The Whole-Food Approach for Balanced Minds and Bodies at Every Developmental Stage
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
23,74 €
23,74 €
Disp. in 5 gg lavorativi

Descrizione


Set your child up for a lifetime of health and happiness with real-food recipes for every age and stage. What if feeding your kids could be simple, joyful, and nourishing for their growing bodies and minds? In Naturally Nourished Kids, leading functional medicine dietitians Ali Miller, RD, LD, CDE, and Becki Yoo, MS, RD, LD, empower you to do just that by giving you the tools to create meals that support your child’s optimal health—and that they’ll actually enjoy eating. This game-changing cookbook blends a low-glycemic, anti-inflammatory approach with real-food recipes that connect the dots between nutrition, mood, behavior, and overall well-being. From baby-led weaning to teenage appetites, this book offers solutions for every stage of childhood. Confidently navigate the complex world of food with clear goals on how to nourish your household. With family favorites like Cheeseburger Casserole, Superfood Chicken Nuggets, and Peanut Butter Protein Pops, feeding your kids will become a delightful experience.    This indispensable resource includes: 100 gluten-free/low-glycemic family-friendly recipes Worksheets  Information about macros, blood sugar balance, and nutrient needs  Guided parent–child conversations Food-as-medicine tips Suggestions for getting kids involved in the process Prime your child’s palate and establish lifelong healthy habits with Naturally Nourished Kids

Dettagli

Testo in English
235 x 191 mm
572 gr.
9780760398166

Conosci l'autore

Foto di Ali Miller

Ali Miller

Ali Miller, dietologa, diabetologa ed esperta di problemi legati all'eccesso di peso, ha sviluppato nella sua carriera medica un programma chiamato «Food As Medicine» (L'alimentazione come medicina); si tratta di un programma fondato sul principio terapeutico degli alimenti. Il suo metodo di natura olistica, che associa la medicina tradizionale con la medicina naturale, viene praticato nella sua clinica e adottato in numerose cliniche degli Stati Uniti. Oltre a scrivere libri di educazione alimentare, la dottoressa Miller è molto attiva sui social ed è spesso ospite in seguitissime trasmissioni televisive. Nel 2019 per TRE60 ha pubblicato La dieta anti-ansia. Un programma alimentare completo per combattere ansia, panico e pensieri negativi.

Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it