Pastry Temple: Baking with Inspired Flavors (A Pastry Cookbook for Croissant, Brioche, and Puff Pastry)
Prezzo minimo ultimi 30 giorni: 25,50 €
Join the cult of the croissant! This highly giftable pastry cookbook pushes the envelope of the familiar, expertly guiding you through intimidating-sounding recipes step by step, with plenty of process shots and clear, unambiguous language. Perfect for the moderately experienced home baker looking for inspo—Great British Bake Off hopefuls and armchair enthusiast types—Pastry Temple is like having Seattle's Alison Roman (Sweet Enough) swooping in to demystify those Instagram-worthy pastries that may have felt too challenging to attempt. Includes plenty of trendy flavour combos with both savoury and not-too-sweet bakes such as: Chinese Five-Spice Kouign Amann Gochujang and Scallion Babka Harissa-Sweet Potato Rosette Tart with Feta Cheesy Blistered Tomato Croissant But don’t worry, she’s got sweet tooths covered too! Poached Quince Tarte Tatin Creme Brulee Donut Sumac-Roasted Strawberry Cheesecake Croissant
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2025
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:256 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it