Carbohydrate Chemistry
Carbohydrates are a vital part not only of metabolism, but are implicated as key coding molecules in a host of subtle biological events. The exploration of the role and the manipulation of this wonderful class of molecules is an exciting and ever changing field. This primer seeks to strip off some of the mystery that often surrounds carbohydrate chemistry, a subject taught in all undergraduate courses, by highlighting and summarizing some of the central principles and ideas and by illustrating them with both classical and state-of-the-art examples.
-
Autore:
-
Editore:
-
Collana:Oxford Chemistry Primers
-
Anno:2002
-
Rilegatura:Paperback / softback
-
Pagine:96 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it