For The Love of the Land II: A cook book to celebrate British the farming community and their food
Celebrating our amazing farmers and the food they produce, this timely and topical sequel highlights 40 of the UK's most influential and innovative farms including Riverford, Yeo Valley, Belvoir and the Michelin-starred Cumbrian restaurant, L'Enclume. For The Love of the Land II features a delicious range of recipes, from British meats to knockout vegetarian dishes and irresistible desserts, as well as fascinating insights into cutting-edge farming practices that put conservation and sustainability at the forefront of our food production. Suitable for home cooks of any skill level, this book is also the perfect read for anyone who is interested in where their food comes from.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2022
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:192 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it