Functional Compounds and Foods of Plant Origin - cover
Functional Compounds and Foods of Plant Origin - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Functional Compounds and Foods of Plant Origin
Disponibilità in 2 settimane
322,80 €
322,80 €
Disp. in 2 settimane

Descrizione


This new book reports on the emerging and novel technologies for the development of functional foods from plants, providing a comprehensive look into their characterization, validation, and transformation into novel products. Discussing the nutraceutical potential of plant-based functional foods and compounds, the book considers millets, cereals, fruits, vegetables as well as spices, herbs, and aromatic plants for potential health-promoting qualities. This new volume, Functional Compounds and Foods of Plant Origin, provides some new information that will be valuable to scientists, researchers, and professionals involved in the development of nutraceutical and functional foods and beverages. food industry

Dettagli

504 p.
Testo in English
234 x 156 mm
9781779643629
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it