Libro in inglese Green Sustainable Agriculture and Farming Practices: Eco-Technological Approaches
Libro in inglese Green Sustainable Agriculture and Farming Practices: Eco-Technological Approaches
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Green Sustainable Agriculture and Farming Practices: Eco-Technological Approaches
Disponibilità in 2 settimane
269,60 €
269,60 €
Disp. in 2 settimane

Descrizione


This new volume covers conceptual frameworks for understanding the functional construct of agro-food innovation and farming. It presents a selection of topics on regenerative agriculture and farming that lead to practices that can be useful on both organic and conventional farms. The volume first looks at ecotechnologies in the agrifood industry, such as the production of bacterial metabolites against phytopathogenic fungi as an alternative in food preservation, how food affects gut microbiota, the role of probiotic rhizobacteria in agriculture, and nanocellulose-based composites in the food industry. The authors also explore eco-technologies for water reuse in agricultural irrigation, eco-friendly farming practices to ensure sustainability, and ways to limit agricultural soil and air pollution in farming systems.

Dettagli

Testo in English
229 x 152 mm
670 gr.
9781774918401
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it