Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Dati e Statistiche
Fuori di libri Post sulla Community Fuori di libri
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Hot Dish Confidential
Scaricabile subito
9,49 €
9,49 €
Scaricabile subito
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
9,49 € Spedizione gratuita
scaricabile subito scaricabile subito
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
9,49 € Spedizione gratuita
scaricabile subito scaricabile subito
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Hot Dish Confidential
Chiudi

Promo attive (0)

Chiudi
Hot Dish Confidential
Chiudi

Informazioni del regalo

Descrizione


George Sorensen wants to learn to cook. Not just cook, but to finally learn how to prepare a truly great meal. George was raised on TV dinners in foil trays, canned string beans reduced to paste in boiling water, Wonder Bread, bologna, and processed cheese sandwiches heated in a toaster oven. But George wants to change all that, and he has a plan: He recruits a group of amateur culinary experts to meet monthly at his little Minneapolis bungalow to cook, eat, drink, and teach him the ropes. George embarks on a year-long gastronomic journey from France to Greece, from soufflé to goose. He samples the delights of wild mushrooms, the flavors of the oceans, and a Charles Dickens Christmas with a mouthwatering pheasant pie. However, George does not anticipate the dynamics of bringing together these self-proclaimed chefs. Arguments over wine—what kind, how much, and who should pay for it—erupt, while others sow discord and divorce. There are suspicions about whether the rattlesnake enchiladas are really rattlesnake or merely frog legs, since really, who can tell the difference. There is trouble unwinding the skin of an octopus. Rebellion ensues when tunics are required for a Greek-themed party featuring a cardboard Parthenon facade in the backyard. But in the end, it means an unforgettable journey of flavor, camaraderie, and adventure. Join George's culinary revolution, and you might even find yourself earning a blue ribbon for your homemade jam at the Minnesota State Fair or stumbling upon your future wife amidst blooming apricot trees. Hot Dish Confidential chronicles an author's journey to becoming a gourmand with the help of his friends and poison control. —Minnesota Star Tribune . . . You will have to pry those lemon bars out of cold, dead hands. —St. Paul Pioneer Press "Sorensen is a wonderful storyteller and he has good stories to tell." —The Wine Economist "Hot Dish Confidential will charm you, make you laugh, and teach you how to cook. It is impossible to resist the story of how apricot jam can lead you to the love of your life."-Lynn Hightower, internationally bestselling author of The Beautiful Risk "In Hot Dish Confidential, George Sorensen takes the reader on a wild and hilarious adventure as he learns to be a gourmet cook. He does this by throwing dinners featuring different countries-France, Italy, Germany, to name a few. While the stories can be harrowing at times-baked peaches that should be served fresh, and other cooking disasters-Sorensen gamely continues on his quest. In the end he not only conquers the feast, he romances a lovely fellow chef and their jam takes honors at the state fair. A piece de resistance indeed!"-Mary Logue, author of The Big Sugar "With just a pinch of wisdom, a shake of humor and a heaping helping of good old fashion imagination, George has managed to serve up a mighty meal in this book." Duncan Rouleau Co-Creator of Big Hero Six and Ben 10
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Testo in en
Tutti i dispositivi (eccetto Kindle) Scopri di più
Reflowable
9798988721352
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Compatibilità

Formato:

Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono in formato ePub e possono essere protetti da Adobe DRM. In caso di download di un file protetto da DRM si otterrà un file in formato .acs, (Adobe Content Server Message), che dovrà essere aperto tramite Adobe Digital Editions e autorizzato tramite un account Adobe, prima di poter essere letto su pc o trasferito su dispositivi compatibili.

Compatibilità:

Gli eBook venduti da Feltrinelli.it possono essere letti utilizzando uno qualsiasi dei seguenti dispositivi: PC, eReader, Smartphone, Tablet o con una app Kobo iOS o Android.

Cloud:

Gli eBook venduti da Feltrinelli.it sono sincronizzati automaticamente su tutti i client di lettura Kobo successivamente all’acquisto. Grazie al Cloud Kobo i progressi di lettura, le note, le evidenziazioni vengono salvati e sincronizzati automaticamente su tutti i dispositivi e le APP di lettura Kobo utilizzati per la lettura.

Clicca qui per sapere come scaricare gli ebook utilizzando un pc con sistema operativo Windows

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Inserisci la tua mail

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore