Kant's Theory of Taste: A Reading of the Critique of Aesthetic Judgment - Henry E. Allison - cover
Kant's Theory of Taste: A Reading of the Critique of Aesthetic Judgment - Henry E. Allison - cover
Dati e Statistiche
Salvato in 0 liste dei desideri
Kant's Theory of Taste: A Reading of the Critique of Aesthetic Judgment
Disponibilità in 2 settimane
58,20 €
58,20 €
Disp. in 2 settimane

Descrizione


This book constitutes one of the most important contributions to recent Kant scholarship. In it, one of the pre-eminent interpreters of Kant, Henry Allison, offers a comprehensive, systematic, and philosophically astute account of all aspects of Kant's views on aesthetics. The first part of the book analyses Kant's conception of reflective judgment and its connections with both empirical knowledge and judgments of taste. The second and third parts treat two questions that Allison insists must be kept distinct: the normativity of pure judgments of taste, and the moral and systematic significance of taste. The fourth part considers two important topics often neglected in the study of Kant's aesthetics: his conceptions of fine art, and the sublime.

Dettagli

Testo in English
229 x 152 mm
650 gr.
9780521795340
Informazioni e Contatti sulla Sicurezza dei Prodotti

Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.

Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it