Libri di Michael Ruhlman
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Salumi: The Craft of Italian Dry Curing
39,99 € -
The Book of Cocktail Ratios: The Surprising Simplicity of Classic Cocktails
23,74 € -
Bouchon
62,50 € -
The Making of a Chef: Mastering Heat at the Culinary Institute of America
29,99 € -
If You Can't Take the Heat
13,32 € -
Meat Pies: An Emerging American Craft
40,00 € -
Charcuterie: The Craft of Salting, Smoking, and Curing
39,99 € -
The Reach of a Chef: Professional Cooks in the Age of Celebrity
24,10 € -
House: A Memoir
25,00 € -
Walk on Water: The Miracle of Saving Children's Lives
24,10 € -
Wooden Boats: In Pursuit of the Perfect Craft at an American Boatyard
25,30 €
Informazioni sull’ordinamento
Vengono mostrati per primi i prodotti che rispondono a questi criteri: rilevanza rispetto alla ricerca, dati di venduto, disponibilità, data di pubblicazione, tipologia di prodotto, personalizzazione ad eccezione delle sponsorizzazioni.