Potato: Baked, Mashed, Roast, Fried - Over 100 Recipes Celebrating Potatoes
Potato is the essential cookbook for this most beloved, extraordinarily versatile and ubiquitous of ingredients. James Martin presents over 130 recipes and techniques that will inspire you to put potatoes front and centre of your cooking - from the lofty heights of a Pomme soufflé, to perfecting the humble Mashed potato. Featuring home-style recipes like Tex-Mex barbecued filled skins, Potato, sausage and sage tray bake, Potato pancakes and Pork chops with mustard Mac, plus chefs' favourites including Classic game chips and Pommes Anna, Potato shows why the spud is a staple in so many cuisines, from rustic country kitchens to Michelin-starred restaurant tables. The embodiment of field-to-fork cooking, this superstar of the food world is showcased by James in a wealth of imaginative recipes that you'll want to cook again and again.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2022
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:224 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it