The Sheffield Cook Book: Second Helpings: A Celebration of the Amazing Food and Drink on Our Doorstep
It comes as no surprise that Sheffield has a thriving independent food scene; a rich industrial and cultural heritage, combined with a third of the city's limits falling within the Peak District makes for a diverse gastronomic landscape. Restaurants, producers, suppliers and delis offer The Full Monty when it comes to championing our city's groaning table of delightful wares. Following on from the huge success of our first Sheffield Cook Book, we bring you a second helping of stories and recipes from the Steel City's finest foodies - it's a hefty portion too! On top of many old favourites from our debut book, we welcome a number of new and exciting additions, including the likes of Forge Bakehouse, Street Food Chef, Thyme Cafe, The Bhaji Shop, Edo Sushi and Jameson's Tea Rooms. This is your chance to explore the city through the eyes of the chefs, restaurateurs, bakers and makers...It's time to roll up your sleeves and get stuck in.
-
Autore:
-
Editore:
-
Collana:Get Stuck in
-
Anno:2016
-
Rilegatura:Paperback / softback
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it