Small Pies, Big Flavor
No more wasting unwieldy leftovers! Pie genius and author of Pie Style Helen Nugent has perfectly sized pie bakes down to a science. With her small batch pie, hand pie and tart recipes, smaller households can enjoy the magic of pie without waste, tempting leftovers or needing extra counter and freezer space. And, most importantly, hobby bakers can embrace the pleasure of making something delicious for just for themselves. Each taste and occasion is accounted for in these flawlessly portioned, uber-delicious bakes: Indulge in a double-crusted Blueberry and Cardamom Pie for Two, Coffee Pecan Butter Tarts or even savory bites like the Roasted Squash, Sage and Feta Hand Pies. With these irresistible flavours - not to mention lower food costs, less waste and the rewards of baking for oneself - home bakers everywhere will fall in love with these small batch pies. This book will have 60 recipes and 60 photos.
-
Autore:
-
Editore:
-
Anno:2025
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:168 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it