Marketing Fresh Fruits and Vegetables
This book details the total marketing system for fresh fruit and vegetables in America - its environment, operations and future. Coverage includes the ultimate market, foreign and domestic supply sources, how market and supply are linked, market prices, trade practices, food safety, nutritional quality, cooperatives, advertising and promotion. Here, too, are actual marketing processes and the firms that implement them, including destination wholesaling, retailing, farmers' direct marketing to consumers, transportation, international trade and shipping point operations, and the foodservice industry.
-
Autore:
-
Editore:
-
Collana:AVI Books
-
Anno:1995
-
Rilegatura:Hardback
-
Pagine:352 p.
Le schede prodotto sono aggiornate in conformità al Regolamento UE 988/2023. Laddove ci fossero taluni dati non disponibili per ragioni indipendenti da Feltrinelli, vi informiamo che stiamo compiendo ogni ragionevole sforzo per inserirli. Vi invitiamo a controllare periodicamente il sito www.lafeltrinelli.it per eventuali novità e aggiornamenti.
Per le vendite di prodotti da terze parti, ciascun venditore si assume la piena e diretta responsabilità per la commercializzazione del prodotto e per la sua conformità al Regolamento UE 988/2023, nonché alle normative nazionali ed europee vigenti.
Per informazioni sulla sicurezza dei prodotti, contattare productsafety@feltrinelli.it