Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Food Intolerance Bible: A Nutritionist's Plan to Beat Food Cravings, Fatigue, Mood Swings, Bloating, Headaches and IBS - Antoinette Savill,Antony J. Haynes - cover
The Food Intolerance Bible: A Nutritionist's Plan to Beat Food Cravings, Fatigue, Mood Swings, Bloating, Headaches and IBS - Antoinette Savill,Antony J. Haynes - cover
Dati e Statistiche
Fuori di libri Post sulla Community Fuori di libri
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Food Intolerance Bible: A Nutritionist's Plan to Beat Food Cravings, Fatigue, Mood Swings, Bloating, Headaches and IBS
Disponibilità in 2 settimane
28,40 €
28,40 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
28,40 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
28,40 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Food Intolerance Bible: A Nutritionist's Plan to Beat Food Cravings, Fatigue, Mood Swings, Bloating, Headaches and IBS - Antoinette Savill,Antony J. Haynes - cover

Descrizione


The definitive guide to targeting and reversing food intolerance from the UK's leading nutritionist, Antony Haynes, and Glenfiddich award-winning cookery writer, Antoinette Savill. A pain-free plan that will help people with food allergies, chronic fatigue, candida and much more. Includes over 70 delicious recipes. An indispensable book for anyone who suffers from food intolerance Renowned Harley Street nutritionist, Antony Haynes presents his 5-part plan to tackle food intolerance, which readers can put into action with the help of recipes from Antoinette Savill, (author of Lose Wheat, Lose Weight and The Gluten, Wheat and Dairy Free Cookbook.) This plan (which is regularly prescribed at Antony’s popular Harley Street clinic) gives an introduction to the diet and includes a selection of over 70 recipes which are typically free from common allergens, as well as sugar and yeast. The recipes appeal to everyone from the most sensitive to those on the road to recovery. Includes information and advice on the causes and treatment of intolerance, leaky gut and candida, friendly flora, how to strengthen the gut lining, and other key issues. Recipes include: Chilled courgette and mint soup • Rigatoni, olives and roast squash • Lasagne with salmon and goats' cheese sauce • Seared squid with pesto dressing • Chicken, fennel and pine nut risotto • Apricot and almond tart • Cinnamon carrot bread
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2005
Paperback / softback
368 p.
Testo in English
235 x 187 mm
832 gr.
9780007163823
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Inserisci la tua mail

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore