Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Img Top pdp EN book
Chinese Food Made Easy: 100 Simple, Healthy Recipes from Easy-to-Find Ingredients - Ching-He Huang - cover
Chinese Food Made Easy: 100 Simple, Healthy Recipes from Easy-to-Find Ingredients - Ching-He Huang - cover
Dati e Statistiche
Fuori di libri Post sulla Community Fuori di libri
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Disponibilità immediata
Chinese Food Made Easy: 100 Simple, Healthy Recipes from Easy-to-Find Ingredients
10,80 €
10,80 €
Disp. immediata
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Libro di Faccia
10,80 € + 5,30 € Spedizione
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Usato Usato - In buone condizioni
ibs
24,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 7 settimane Non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
24,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 7 settimane Non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Libro di Faccia
10,80 € + 5,30 € Spedizione
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Usato Usato - In buone condizioni
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Chinese Food Made Easy: 100 Simple, Healthy Recipes from Easy-to-Find Ingredients - Ching-He Huang - cover
Chiudi
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Ching-He Huang is one of the brightest stars in modern Chinese cooking in the UK. Each week in her new BBC2 series she re-invents the nation's favourite Chinese dishes, modernising them with fresh, easy to buy ingredients, and offering simple practical tips and techniques. These are brought together in this beautiful book to accompany the series. Drawing on the experiences of top chefs, her family and friends, growers and producers and celebrity enthusiasts Ching sets out to discover the best Chinese cooking in the UK today, introducing easy-to-make Chinese food to sometimes resistant Brits, and painting a picture of modern Anglo-Chinese life in the UK as she goes. Chinese Food Made Easy begins with some of the most familiar dishes from a Chinese takeaway menu - Sweet & Sour Prawns, Chicken with Cashew Nuts, Chop Suey and Cantonese Vegetable Stir Fry, each with Ching's special and imaginative twist. Later we explore spicy Szechuan food: Noodles, Dumplings and Dim sum; Seafood; Fast Food ; Desserts and finally Celebratory Food, where Ching presents a complete banquet of dishes to celebrate the Chinese New Year. Ching's knowledge, charm and enthusiasm shine through as she shares the 'basic principles' of Chinese cooking including some of the simple techniques and tips taught by her Grandparents for tasty results. Using ingredients from high-street supermarkets and some imaginative suggestions for alternative ingredients, these classic Chinese dishes are updated, fresh and healthily prepared so that anyone can make and enjoy them.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2008
Hardback
192 p.
Testo in English
252 x 195 mm
840 gr.
9780007264988
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Cerca Cerca
Cerca
Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Inserisci la tua mail

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore